magazijn-debruin

Houtcentre De Bruin

Werd in 1993 opgericht door Gep en Bep de Bruin. 30 jaar later staat Houtcentre de Bruin als een huis, het uiterst professionele bedrijf heeft een groot aanbod van verschillende, kwalitatief zeer hoogwaardige houtsoorten en verwante materialen. Wat begon als een bescheiden handel, is inmiddels uitgebreid tot een gerenommeerde leverancier voor de gehele bouw en aannemersbranche in Oost-Nederland.
Gep de Bruin is in 2022 na bijna 30 jaar aan het roer te hebben gestaan, met welverdiend pensioen gegaan. Zijn taken zijn overgenomen door Henriëtte de Bruin, samen met haar team wordt er elke dag gezorgd voor professioneel advies, hoogwaardige producten en uitstekende service.

magazijn-debruin

Onze klanten

Door het snel en betrouwbaar leveren van de beste houtsoorten en materialen, is Houtcentre de Bruin een bekende en betrouwbare naam geworden voor een zeer uitgebreide klantenkring. Tot onze afnemers mogen we naast onze particuliere klanten rekenen: de aannemerij, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken en klusbedrijven, dakdekkers, scholen en nog vele anderen.

magazijn-debruin

Bezorgservice

Houtcentre De Bruin heeft een bezorgdienst. Voor particuliere klanten geldt dat er bij besteding vanaf 350 euro excl. btw geheel gratis bezorgd wordt. Voor een kleinere bestelling is bezorging uiteraard nog steeds mogelijk, maar zullen er bezorgkosten van € 50,- excl. btw in rekening gebracht worden. Het gebied waarin wordt bezorgd strekt zich uit vanaf de Sallandse heuvelrug (Holten), via Eibergen en langs de Duitse grens. Twijfelt u of uw adres in het bezorggebied valt? Neem dan gerust contact met ons op.